Concept design

Am numit aceasta pagina Concept Design pentru ca, de multe ori, este nevoie de un concept gandit de la inceput. Florile sa completeze si sa intregeasca designul. Ele pot oferi acel aer de rafinament si romantism, dar pot sustine linii geometrice si un design urbanist.

Aranjament floral la Palatul Regal din Bucuresti

Alaturi de muzicienii de la Sonoro, am recreat magia unei seri de altadata. Acorduri de vioara si pian au rasunat pe holurile Palatului iar noi am fost incantate si emotionate sa decoram sufrageria Casei Regale, locul unde regii Romaniei dadeau dineuri fastuoase.

Aniversam alaturi de National Geographic

Ne-am bucurat tare mult sa fim alaturi de cei de la National Geographic atunci cand si-au sarbatorit frumoasa revista. Am putut sa contribuim cu aranjamente sauvage, inspirate din salbaticia naturii si frumusetea acesteia.

La Femei pe Matasari

Un nor de floarea miresei din care se scurg picuri de flori marunte, albe. Un set-up lucrat manual de noi, integrat in acest festival al artelor. Vezi mai multe imagini pe blog.

Cu poezia la Street Delivery

Un festival care ne-a pus creativitatea in miscare si, la final, am realizat cat de frumos a fost totul. Intreg conceptul a fost gandit in jurul poeziei care era tematica festivalului. O imagine pictata ce ducea catre luminisurile padurii era continuata de noi cu flori ce ajungeau real, in strada festivalului. Pictura a fost completata cu versuri compuse de Iv cel Naiv. In fata picturii exista un loc unde puteai citi. A fost un proiect la care am muncit mult, dar care ne-a adus si multa satisfactie. Vom reveni curand cu toate pozele minunate pe care le avem.
TOP