Scuteşti timp şi bani atunci când eşti informată.

Nunta trebuie să vă reprezinte.

Dar cum alegi florile astfel încât să păstrezi stilul, dar şi bugetul?


Iată, pe scurt, ce conţine ghidul nostru:

Totul despre oferta de flori

Am inclus bugete estimative pentru fiecare produs. Astfel, la fiecare recomandare de produs floral ai și un interval de preţ.

La ce te ajută un mood board?

Vei afla cât de important este și cum să-l realizezi, pas cu pas. Îl poţi transmite apoi tuturor furnizorilor pentru o mai bună comunicare.

Stiluri de buchete de mireasă

Vorbim în ghid despre fiecare tip de buchet în parte și cum să îți dai seama care ți se potriveşte mai bine. Sauvage, clasic sau curgător?

Aranjamente florale la nuntă

Te ajutăm să îți dai seama ce fel de aranjamente florale poți alege în funcție de locația nunții, bugetul, tema și stilul dorit.

Dacă tu visezi la un buchet de mireasă cu anemone albe superbe, însă nunta ta este în luna august, trebuie să știi costurile și riscurile unui astfel de buchet. Fie vor fi flori de slabă calitate, fie nu vor fi deloc la acea vreme. Îți recomandăm să alegi flori în concordanță cu sezonul nunții tale.

Vor arăta mult mai bine și economisești și la buget!

Citește sfaturile despre cum să alegi florile din buchet!

 

Elimină stresul în luarea deciziilor

Am creat acest ghid pentru a ajuta miresele să ia decizii corecte și informate referitor la florile pentru nuntă. Să aibă clar în minte cum trebuie să arate o ofertă pentru produse florale și ce costuri sunt incluse în fiecare. Fără surprize sau frustrări.

Informații transparente și concrete

Ne-am străduit și am lucrat intens la acest ghid, astfel încat să fie cât mai practic și folositor. Prin transparența informațiilor ne dorim să îți oferim încredere că florile la nuntă pot să arate așa cum visezi. Atunci când știi, jumătate din treabă e deja rezolvată, nu?

Ghidul florilor la nuntă

Descarcă gratuit

Scrie mai jos adresa de mail

Sunt de acord cu Politica de Confidențialitate afișată pe site cu privire la colectarea și procesarea datelor cu caracter personal..

TOP