Buchet mireasa cu flori uscate si dalii

Buchet mireasa flori uscate si dalii in nuante de piersica, trandafiri crem, galben si roz.

Acest buchet este unul de tip sauvage, adica realizat intr-un mod aerisit, lejer. Liniile au fost date de florile uscate lila si nature.  Ne-am bucurat de frumusetea daliilor portocalii, pe care le-am potrivit cu trandafiri de gradina si alte floricele de sezon.

Este un buchet potrivit pentru o nunta de toamna fiind realizat cu flori de sezon. Conceptul insa poate fi refacut cu diverse flori, in functie de anotimp.

Inspira-te si alege un mood board in care florile uscate se impletesc cu dalii, piersici si trandafiri de gradina.

In functie de stilul la care visezi, iti poti alege buchet mireasa flori uscate  sau altul potrivit. Intra in portofoliul Flori Sauvage si inspira-te.

Sursa inepuizabila de inspiratie este Pinterestul, noi adoram aceasta platforma si am creat sectiuni diferite pentru fiecare cromatica de buchet.

In ultima perioada, florile uscate sunt din ce in ce mai apreciate in buchetele de mireasa, mai ales in perioada de toamna – iarna. Toamna, ele pot fi combinate cu flori puternice, cum sunt daliile, trandafirii de gradina sau suculentele. Iarna, buchetele pot fi realizate doar din flori uscate sau in combinatie cu reincep sa apara, anemonele, de exemplu.