Coroniță de vară cu flori uscate

Coroniță de vară cu flori uscate, lavandă și lunaria. Este o coroniță de vară perfectă pentru a decora o ușă sau un perete.Vezi aici toate coronițele decorative realizate de noi, pentu toate anotimpurile.

Va fi un element natural deosebit, ce te va duce către o poartă de visare și frumos. Poate lanuri de lavandă din călătoriile tale. Sau poate îți va înfrumuseța locul de servire a micului dejun, potrivindu-se cu măsuța albă și cafeaua de dimineață.

Te invităm să te inspiri și din pagina de Pinterest, bogată în sugestii vizuale minunate.

Pentru realizarea acestei coronițe decorative s-au folosit elemente naturale. Este sustenabilă deoarece o poți păstra mult timp, sunt doar flori uscate. Partea frumoasă este că sezonul următor o poți redecora folosindu-te de mare parte din elemente. Îi poți schimba aspectul adăugând altceva, alte texturi sau îi poți schimba baza. În modelul prezentat, baza este din sârmă. Pe ea s-au prins elementele decorative.

Dacă ți-a plăcut această coroniță de vară cu flori uscate, scrie-ne pe adresa contact@flori-sauvage.ro. Așteptăm cu drag propunerile și ideile tale decorative.