Părerile clienților

Iată ce spun oamenii care au ales de la noi fie buchete de mireasă, lumânări de botez, florile pentru cristelniță sau întreg designul floral pentru evenimentul lor.

Recenziile lor sunt preluate de pe pagina de facebook a atelierului.

Cristina N. , București
Fetelor, sunteți super-super! A fost o experiență specială în care factorul cheie a fost încrederea. ☺️ Nepricepându-mă prea mult la culori și flori, au venit cu varianta perfectă în funcție de rochia și tematica pe care le aveam. Recomand cu mare drag!
Deni H., București
Le recomand cu mult drag pe fetele de la Flori Sauvage! Deși locuiesc abia de câteva luni in oraș și nu știam nimic despre nicio florărie din zona, pe mâna căreia sa ma las pentru a-mi creea florile pentru cununia civilă, uitându-ma peste pozele cu creațiile lor, am avut instant încredere și nu am avut nicio grija ca nu ar ieși totul așa cum mi-ar plăcea. Mi-au dat și sfaturi și m-am lăsat pe mâna lor și nu regret deloc, a fost cea mai buna alegere! Atât buchetul cât și coronița au ieșit minunat, am primit doar complimente și acum încerc sa le păstrez intr-o forma cât mai intacta pentru a-mi aminti mereu de momentele frumoase!
Ana D. , București
Ne-am intalnit candva la un ceai si din vorba in vorba am ajuns de la flori de camp prin Bucuresti , la tuberoze in Casino Sinaia. Stiti acel moment in care ramai mut de fericire, esti incapabil sa mai scoti un sunet? Asa m-am simtit eu de cateva ori datorita acestor minunate fete. Am crezut ca buchetelul de la cununia civila a fost minunat, insa am descoperit aranjamentul pe care il cerusem pentru decorul unei casute ( aranjament ce a fost cerut astfel- aceasta este camera, va rog sa va distrati, faceti ce simtiti, iar ce au simtit ele a fost sufletul meu) , urmat de piesa de rezistenta, minunatul meu buchet de mireasa- cu florile mele preferate-tuberozele. Va multumesc, dragelor, ptr.suprizele placute. Voi nu oferiti flori. Voi oferiti zambete si sentimente colorate, parfumate.
Bianca Ț. , București
Recomand cu incredere! Mii de multumiri pentru buchetul de mireasa care a fost absolut superb!
Cosmina N. , București
Am comandat o lumanare de botez suuuperba din ceara naturala si flori de camp! Un model pe care il cautam si mi-l imaginam de mult timp insa nu reuseam sa gasesc ceva similar online. Georgiana mi-a facut o lumanare care a fost apreciata atat parintii celui mic dar si de invitati! Ne-a ajutat sa cream amintiri frumoase! Multumim!
Yasmin A. ,București
Va multumesc pentru seriozitate si pentru florile ireal de frumoase
Irina D. , București
Recomand Flori Sauvage in urma colaborarii mele cu aceste doamne talentate, cu toata increderea, bucuria si multumirea. Le sunt recunoscatoare atat pentru produsul realizat cat si pentru seriozitate, promtitudine si nu in ultimul rand comunicare si intelegere a tutoror cerintelor solicitate de mine. Produsele realizate de mainile lor inzestrate sunt unice. Cu aceasta ocazie tin sa le multumesc inca odata si sa le felicit pentru arta pe care o practica.

Vezi toate recenziile pe pagina noastră de Facebook.

TOP